Team Bubbles & Bites

Leuk kennis te maken!

 

het Team

De Bubbles & Bites Beleving

Zonder onze geweldige gastheren- en vrouwen én onze toppers in de keuken, geen Bubbles & Bites. Zo simpel is het. Ieder van hen draagt bij aan wat wij noemen de ‘Bubbles & Bites Beleving’: persoonlijkheid, warmte en aandacht. Samen zorgen we ervoor dat elke avond opnieuw weer een feestje wordt. Want dat is precies wat elke gast verdient.

“Hoe je het beleeft, is hoe je het onthoudt”

Marieke & Rick
Eigenaren Bubbles & Bites

op zoek naar jou!

Stap in de wereld van Bubbles & Bites…

… en leer ons team kennen!

TEAM-BUBBLES-BITES

Het belang van personeelsbeleving in de horeca

Het binden, boeien en behouden van gasten: we staan ermee op, en gaan ermee slapen. De totale gastbeleving ín het restaurant en daarbuiten krijgt namelijk heel veel aandacht. Het personeel komt op een gedeelde 1e plek, want zonder hen geen succesvolle horecazaak.

aan het roer

Rick & Marieke

Wij zijn Rick Bongers en Marieke Klauwers: eigenaren van restaurant Bubbles & Bites in Roermond. Per 1 januari 2019 hebben we de zaak met veel plezier overgenomen, hoewel het een carrièreswitch was voor ons beiden.

De een (Rick) werkte als fysiotherapeut, de ander (Marieke) had een baan in de marketingwereld. En hoewel het een grote switch lijkt – en ook wel is -, hebben we er toch niet lang over na hoeven denken. Het runnen van een restaurant zagen we als een unieke kans die we moesten grijpen, en tot op de dag van vandaag hebben we daar nog geen spijt van gehad.

Bij Bubbles & Bites willen we onze gasten verrassen en inspireren. Dat gaan gasten niet alleen ervaren in de heerlijke bites en gerechten, maar ook in de persoonlijke benadering. We willen dat iedereen zich thuis voelt in ons restaurant, en zetten alles op alles om dat streven waar te maken.

Rick-Bubbles-Bites-Roermond

Rick Bongers

kok

Hij heeft misschien een fysiotherapeutische achtergrond, maar de keuken was al langer Rick (28 jaar) zijn thuis. Bij Bubbles & Bites begon hij ooit in de afwas, vandaag de dag kookt hij met veel liefde voor zijn gasten. Bevlogen, creatief en met oog voor detail weet hij van elke bite een smaaksensatie te maken.

MARIEKE-BUBBLES-ROERMOND

Marieke Klauwers

Gastvrouw

Als gastvrouw staat Marieke (28 jaar) met veel plezier aan de ‘voorzijde’ van het restaurant. Met aanstekelijk enthousiasme en oog voor aandacht maakt ze van elke avond een feestje. Haar passie voor gastgerichtheid combineert ze met haar liefde voor marketing.