Zakelijk dineren

Op zoek naar een geschikte plek voor een zakelijke diner, een netwerkbijeenkomst of misschien een teamuitje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

de mogelijkheden

Zakelijk dineren op een fijne plek

Een zakelijke bespreking met klanten onder het genot van een goed glas wijn, een netwerkbijeenkomst met partners en stakeholders of ‘gewoon’ een teamuitje afsluiten met een heerlijk diner: bij restaurant Bubbles & Bites ben je aan het juiste adres!

Voor kleinere gezelschappen (tot 12 personen) hebben we een heerlijke á la carte kaart, voor grote groepen (vanaf 13 personen) serveren we een speciaal samengesteld menu: het Menu to Share. Dit verrassingsmenu is een unieke manier van tafelen, en voegt iets extra’s toe aan de avond. Met alle allergieën en dieetweensen kunnen we rekening houden, zodat het menu per persoon op maat gemaakt kan worden.

Goed om te weten: het restaurant ligt heel centraal gelegen, met perfecte parkeergelegenheid op slechts 5 minuten loopafstand.

Benieuwd wat we voor jullie gelegenheid kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, of maak direct een reservering!

2 + 12 =

Zakelijk-diner-Roermond

Contact

Restaurant
Bubbles & Bites

Bakkerstraat 26
6041 JR, Roermond

Tel: +31 (0) 475 – 580 666
+31 (0)6 – 51 64 11 39

telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag vanaf 13.00 uur.

Openingstijden

MAANDAG T/M ZATERDAG
17:30 uur – 23.30 uur
telefonisch bereikbaar vanaf 13.00 uur

onze keuken is geopend tot 21:30 uur

ZONDAG
Gesloten.