Menukaart
“Tijd voor een avondje Bubbles & Bites! Maar wat hebben ze eigenlijk op de menukaart staan?” Een veelgestelde en belangrijke vraag zodra je lekker gaat uiteten. Bij restaurant Bubbles & Bites geven we onze gasten graag een keuze. Laat jij je graag verrassen? Of maak je liever een keuze uit een van onze a la carte gerechten?

Het Menu to Share: het zijn de ‘bites’ van Bubbles & Bites. Een super leuke manier om ons als restaurant te leren kennen! Met dit verrassingsmenu geniet je de hele avond lang van allerlei kleinere gerechten, geserveerd op stijlvolle wijze. Elke bite en elke garnituur maken we zelf, dus je kunt je wel voorstellen dat er héél veel liefde, aandacht en energie zit in al onze culinaire smaakcombinaties.
Goed om te weten: dit menu kunnen we helemaal aanpassen op basis van allergieën en dieetwensen. Oh, en. nog een laatste ding: dit menu is alleen per tafel te bestellen, en dus niet te combineren met onze a la carte kaart.
Bubbles & Bites tipje: het Menu to Share leent zich uitstekend voor grotere groepen!

Menu to Share | 46,50 p.p.
We starten met…
knapperig brood met dips en zoete olijven
vervolgens serveren we…
cold bites to share | 5 kleine voorgerechten per persoon
dan gaan we door naar…
warm bites to share | 5 kleine hoofdgerechten per persoon
en we sluiten af met…
sweet bites to share | 5 kleine nagerechten per persoon
óf
een heerlijk kaasplateau van ’t Keesheukse +4,5


Liever zélf je gerechten uitkiezen en een 2, 3, 4 of zelfs 5-gangen diner samenstellen? Zoek dan iets lekkers uit op onze a la carte kaart! Zijn er allergieën of dieetwensen? Laat het ons weten in je reservering, zodat we ons optimaal kunnen voorbereiden!
VOOR DE LEKKERE TREK
knapperig brood met dips en zoete olijven | 4,75
portie zoete olijven | 4,75
VOORGERECHTEN
carpaccio van rund | 15,50
chimichurri | ingelegde rode ui | zongedroogde tomaat | Parmezaanse kaas
gerookte coquille | 17,50
komkommer ingelegd in gin | koolrabi | granaatappel | kruidenolie
cold bites to share | 14,50
selectie van vijf kleine voorgerechten: voor de fijnproever!
VOORGERECHTEN
steak tartaar | 16,-
op oosterse wijze | teriyaki van gember en knoflook | hoisin | tempura krokant
ravioli van krab | 15,50
beurre blanc van bouillabaise | zeekraal | krokante quinoa
ceviche van knolselderij [vega] | 14,75
groene gazpacho | mais chips | ingelegde komkommer
SOEPEN
soep van bataat [ook vega mogelijk] | 8,50
pinda | gepofte knoflook | gegrilde scampi | chili olie
SOEPEN
soep van gele biet [ook vega mogelijk] | 8,50
pulled chicken | pijnboompitten | basilicumolie



HOOFDGERECHTEN
ribeye steak | 32,50
aardappel truffel mousseline | bbq spitskool | jus van poflook en rozemarijn
roodbaars | 28,50
zeekraal | bataatcrème | saus van rozijnen en kappertjes
gelakte eendenborst | 28,50
taugé met spekjes | puree van knolselderij en appel | jus van crème de cassis
steak van koolrabi | 24,50
puree van pastinaak en kervel | jus van wei en groene kruiden
BIJGERECHTEN
friet met mayonaise | 4,50
friet met parmezaanse kaas en dragonmayonaise | 5,50
zoete aardappelfriet met truffelmayonaise | 5,95
portie gegrilde groenten | 4,50
NAGERECHTEN
sweet bites to share | 10,50
vijf kleine nagerechtjes – voor de échte liefhebber!
sweet like sugar loaf | 10,50
broodpudding van suikerbrood | ganache witte chocolade en aardpeer | kers sabayon
kaasplateau van ’t Keesheukse | 15,-
rode biet | schuim van pastinaak | wildjus
special coffee | 9,50
Italian, French, Spanish of Roermonds… net waar je zin in hebt!


