Bijbaan bediening/bar

Kom je uit (de buurt van) Roermond? Dan heb je vast al ooit gehoord van restaurant Bubbles & Bites! Een gezellig, lekker en sfeervol restaurant dat sinds januari 2019 wordt gerund door Rick & Marieke. Ter uitbreiding van het team, zijn ze op zoek naar toppers voor in de bediening én achter de bar. Lees deze vacature voor meer info, of solliciteer direct en stuur ons je cv!

 

vacature bijbaan bediening/bar

Aan de slag!

Dat is meteen ook hét motto bij restaurant Bubbles & Bites! Voordat we meer vertellen over de vacature, vind je het misschien wel fijn om wat meer over ons te weten te komen.

Wie zijn wij?
Wij zijn restaurant Bubbles & Bites: een gezellige zaak op de Bakkerstraat 26 in Roermond. We koken culinair, en worden gekenmerkt door onze persoonlijke touch. De gastbeleving staat bij ons voorop, maar de teambeleving is voor ons nét zo belangrijk. Bij ons ben je geen nummertje, maar écht onderdeel van het team. Jouw mening en visie telt. Sterker nog, we horen graag al jouw ideeën en suggesties (ook voor personeeluitjes bijvoorbeeld), want bij ons geldt: één team, één taak!

 

Bediening-Bijbaan-Bubbles-Bites-Roermond

Wat zoeken we precies?
Laten we even vooropstellen: je hebt écht geen ervaring in de horeca nodig om bij ons te komen werken. Er staat namelijk een super leuk team voor je klaar die je alle kneepjes van het vak wilt leren. Neem wel het volgende even mee als je graag in ons team zou wíllen werken.

Je bent:

  • gemotiveerd en enthousiast;
  • bereid om de handen uit de mouwen te steken;
  • 16 jaar of ouder;
  • stressbestendig;
  • sociaalvaardig.

Daarnaast vind je het niet erg om regelmatig nieuwe bites uit te proberen in de keuken, en vind je het gezellig om zo nu en dan na werktijd nog even een drankje te doen met het team. Work hard, play hard.

Wat kun je verwachten?
Als medewerker in de bediening (of achter de bar) heb je eigenlijk maar één taak: ervoor zorgen dat gasten een fantastische avond beleven. Dat zit ‘m niet alleen maar in basic zaken zoals cocktails shaken, glazen schoonmaken (we hebben een poleermachine!), drankjes opnemen, menukaarten uitdelen en gerechten brengen. Juist door aandacht te besteden aan de details, maak je als gastheer of gastvrouw het verschil. Denk aan het aannemen van een jas, adviseren van bijpassende wijnen bij gerechten, een jarige gast in het zonnetje zetten of gewoon een praatje maken met een gast. Bij ons sta je vaak óf in de bediening, óf achter de bar. Mocht je zelf een voorkeur hebben, geef dit dan vooral aan!

Wat gaan wij je bieden?
Als je in dit fijne horecateam komt te werken, dan kunnen we jou op voorhand al een aantal dingen beloven:

  • Hele fijne werksfeer;
  • Marktconform salaris;
  • Ontwikkeling van je sociale skills en smaakpapillen (want er gaat geproefd worden);
  • Werktijden op vrijdagavond/zaterdagavond/zondagavond (net wat je zelf fijn vind), en eventueel extra uren in schoolvakanties;
  • Een perfect te combineren bijbaan met school of studie. 

Sounds like a match? Dan willen we graag met je kennismaken! Vul onderstaand formulier in met een korte motivatie. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen! 

1 + 15 =

Benieuwd hoe een avondje Bubbles & Bites eruit ziet in de bediening of achter de bar? Lees het hieronder!

 

Het is 18.05 als je het restaurant binnen komt lopen. De eerste gasten zitten al aan tafel, het belooft een drukke avond te worden. Gelukkig is er nog tijd voor een kopje koffie! Onder het genot van het zwarte goud krijg je een korte briefing over hoe de avond gaat verlopen: samen met je collega ben jij de hele avond verantwoordelijk voor een eigen ‘wijk’ in het restaurant. Mooi! Nog geen uur later zit jouw wijk al helemaal vol, +/- 25 gasten. Je neemt bij een paar tafels de drankjes op, deelt menukaarten uit en vangt op dat er een jarige aan tafel zit. Ha! Die ga je even mooi verrassen! Terwijl je bordjes en bestek uithaalt bij een tafel en alles naar de keuken brengt, geef je aan de koks door dat tafel 32 een vuurwerkje krijgt bij de desserts. Terwijl je terugloopt naar jouw wijk, zie je allemaal lege glazen op tafel staan. Op datzelfde moment zijn er 3 tafels klaar met eten en gaat het belletje in de keuken: er staan gerechten klaar! Je probeert op drie plekken tegelijk te zijn en rent de rest van de avond van hot naar her. Van de keuken, naar een tafel, naar de bar, naar de keuken en weer naar een tafel. Je neemt een drankje om even bij te komen, maar het belletje in de keuken gaat alweer. Dat zal het vuurwerkje wel zijn! Je brengt het spektakel naar de tafel, en iedereen begint spontaan ‘Lang zal ze leven’ te zingen. De jarige kan haar geluk niet op, en daar heb jij voor gezorgd! Nadat de laatste gasten het restaurant hebben verlaten en alle tafels weer zijn ingedekt voor de volgende avond, ga je even zitten aan de bar. Tijd voor een drankje! Jullie besluiten om met het hele team nog even de stad in te gaan. De perfecte afsluiter na een avond hard werken. Cheers!