Bijbaan bediening/bar

Kom je uit (de buurt van) Roermond? Dan heb je vast al ooit gehoord van restaurant Bubbles & Bites! Een gezellig, lekker en sfeervol restaurant dat sinds januari 2019 wordt gerund door ons, Rick & Marieke. Ter uitbreiding van het team, zijn we op zoek naar toppers voor in de bediening én achter de bar. Lees deze vacature voor meer info, of solliciteer direct!

 

vacature bijbaan bediening/bar

Aan de slag!

Dat is meteen ook hét motto bij restaurant Bubbles & Bites! Voordat we meer vertellen over de vacature, vind je het misschien wel fijn om wat meer over ons te weten te komen.

Wie zijn wij?
Wij zijn restaurant Bubbles & Bites: een gezellige zaak op de Bakkerstraat 26 in Roermond. We koken culinair, en worden gekenmerkt door onze persoonlijke touch. De gastbeleving staat bij ons voorop, maar de teambeleving is voor ons nét zo belangrijk. Bij ons ben je geen nummertje, maar écht onderdeel van het team. Jouw mening en visie telt. Sterker nog, we horen graag al jouw ideeën en suggesties (ook voor personeeluitjes bijvoorbeeld), want bij ons geldt: één team, één taak!

 

Liang-gastheer

Wat zoeken we precies?
Laten we even vooropstellen: je hebt écht geen ervaring in de horeca nodig om bij ons te komen werken. Er staat namelijk een super leuk team voor je klaar die je alle kneepjes van het vak wilt leren. Neem wel het volgende even mee als je graag in ons team zou wíllen werken.

Je bent:

  • gemotiveerd en enthousiast;
  • bereid om de handen uit de mouwen te steken;
  • 16 jaar of ouder;
  • stressbestendig;
  • sociaalvaardig.

Daarnaast vind je het niet erg om regelmatig nieuwe bites uit te proberen in de keuken, en vind je het gezellig om zo nu en dan na werktijd nog even een drankje te doen met het team. Work hard, play hard.

Wat kun je verwachten?
Als medewerker in de bediening (of achter de bar) heb je eigenlijk maar één taak: ervoor zorgen dat gasten een fantastische avond beleven. Dat zit ‘m niet alleen maar in basic zaken zoals cocktails shaken, glazen schoonmaken (we hebben een poleermachine!), drankjes opnemen, menukaarten uitdelen en gerechten brengen. Juist door aandacht te besteden aan de details, maak je als gastheer of gastvrouw het verschil. Denk aan het aannemen van een jas, adviseren van bijpassende wijnen bij gerechten, een jarige gast in het zonnetje zetten of gewoon een praatje maken met een gast. Bij ons sta je vaak óf in de bediening, óf achter de bar. Mocht je zelf een voorkeur hebben, geef dit dan vooral aan!

Wat gaan wij je bieden?
Als je in dit fijne horecateam komt te werken, dan kunnen we jou op voorhand al een aantal dingen beloven:

  • Hele fijne werksfeer;
  • Marktconform salaris;
  • Ontwikkeling van je sociale skills en smaakpapillen (want er gaat geproefd worden);
  • Werktijden op vrijdagavond/zaterdagavond/zondagavond (net wat je zelf fijn vind), en eventueel extra uren in schoolvakanties;
  • Een perfect te combineren bijbaan met school of studie. 

Sounds like a match? Dan willen we graag met je kennismaken! Vul onderstaand formulier in met een korte motivatie. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen! 

7 + 6 =

TEAM-BUBBLES-BITES