We hebben een nieuwe menukaart!

Coquilles-Bubbles-Bites-Roermond-2021

Misschien wist je het al, misschien ook niet: elke 7 á 8 weken veranderen we van menukaart. De bites in het Menu to Share zijn dan helemaal anders, net zoals alle á la carte gerechten. Op die manier hoeft voor jou geen enkel bezoek aan ons restaurant hetzelfde te zijn. Toch hebben we nog nét wat meer veranderd aan onze menukaart dan normaal. Ik vertel je er graag meer over!

Geschreven door: Rick Bongers

Nieuwe á la carte kaart

Buiten het Menu to Share om was er bij ons altijd nog de mogelijkheid om á la carte te eten. Niet iedereen houdt er namelijk van om de hele avond verrast te worden met kleine gerechten. De á la carte kaart ging van 2 gangen tot en met 6 gangen: je kon zelf bepalen hoe uitgebreid je wilde dineren. Op zich prima, maar het mocht van ons wel iets toegankelijker: we willen namelijk voor iedereen wat wils te bieden hebben. Dus wat nou als we een vast 3- of 4-gangen keuzemenu zouden samenstellen? Menu’s die garant staan voor een avond lekker tafelen met gerechten van hoge kwaliteit, maar waarbij gasten niet de hoofdprijs hoeven te betalen?

Een nieuw idee was geboren.

Maak kennis met het Menu to Enjoy en het Menu to Adore

Staat er een avondje Bubbles & Bites bij je op de planning binnenkort? Dan is er naast het Menu to Share voortaan de mogelijkheid om het Menu to Enjoy óf het Menu to Adore te nemen. Het Menu to Enjoy is een 3-gangen keuzediner, waarbij je voor €25,50 per persoon geniet van een selectie van onze lekkerste á la carte gerechten. Liever net iets uitgebreider dineren? Dan is het Menu to Adore misschien iets voor jou, waarbij je geniet van een 4-gangen keuzediner voor €30,50. Enne, het wildseizoen laten wij ook niet zomaar aan ons voorbijgaan. Bij beide menu’s heb je daarom de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke hertenbiefstuk.

Winterse smaken en speciale recepturen

Wat je voor de rest mag verwachten van onze nieuwe kaart? Een heleboel winterse smaken! Denk aan een doperwtensoepje met yoghurtcrème of een diamanthaas met rode portsaus. Extra lekker bij de diamanthaas is trouwens de rode kool, die wordt gemaakt volgens – een inmiddels geroemd – grootmoeders recept.

De rest van de bites laten we nog lekker een verrassing, want daar zijn we nou eenmaal Bubbles & Bites voor. Heb jij je volgende bezoek al gepland?