Vanaf vandaag live: Bubbles & Bites Bezorgt!

Bubbles-Bites-Bezorgt-Roermond

Een avondje lekker uiteten: bijna iedereen houdt ervan en kan zich er dagen van tevoren al op verheugen. Ook voor ons als horecaondernemers is het telkens weer een feestje om gasten te verwelkomen en in de watten te leggen. Als er dan iets gebeurt wat een restaurantbezoek in de weg komt te staan, wordt het tijd om creatief te worden.

Geschreven door: Marieke Klauwers

Update 03-05-2021: Bubbles & Bites Bezorgt is gestopt per 21-04-2021. We willen al onze gasten bedanken die met grote regelmaat bij ons hebben besteld. Zonder jullie support hadden we dit nooit 7 maanden volgehouden! Voor nu gaan we ons volledig focussen op de opening van ons restaurant, zodat we er helemaal klaar voor zijn om jullie weer te ontvangen. Tot gauw! 

Genieten aan de keukentafel

“Met de huidige ontwikkelingen van het Coronavirus wordt een avondje onbezorgd genieten voor velen van ons een stuk lastiger.”, aldus Marieke Klauwers, eigenaar van restaurant Bubbles & Bites. “We merken nu al heel goed dat gasten – vaak uit voorzorg – sociale gelegenheden zoals restaurants tijdelijk mijden. En dat is heel begrijpelijk.”, gaat ze verder. “Wij, als restaurant Bubbles & Bites, willen daarom iedereen die (noodgedwongen) thuis zit in de watten blijven leggen.”, legt ze uit. En dat gaat het restaurant doen op een wel heel ludieke manier.

Restaurant Bubbles & Bites Bezorgt

“We gaan de Bubbles & Bites beleving – ware het niet in mindere mate – aan huis te bezorgen.”, legt Rick Bongers, mede-eigenaar en tevens chef-kok, uit. “We bieden vanaf nu 2 verschillende Bezorgpakketten aan met daarin á la carte gerechten, die we zelf vervolgens komen bezorgen. In deze Bezorgpakketten zit een simpele en duidelijke bereidingswijze, waarmee iedereen thuis een heerlijk Bubbles-Bites-Bezorgt-Roermond-2021smakelijk diner op tafel tovert.”, legt hij uit. Een avondje ‘uit’ eten, alleen dan thuis aan de keukentafel. Volgens Rick & Marieke een kwestie van omdenken: “Als gasten niet meer naar ons restaurant kunnen komen, dan komen wij als restaurant naar onze gasten toe.”

Hoe gaat het in zijn werk?

De Bezorgpakketten worden allemaal koud geleverd en zijn in 5 tot 10 minuten klaar te maken. In elk bezorgpakket zit een duidelijke (en simpele) bereidingswijze, zodat je binnen no-time een restaurantwaardig gerecht op tafel hebt staan. En restaurantwaardig is het zeker. Rick: “Alle gerechten en garnituren worden vers bereid in de keuken van Bubbles & Bites. Het is namelijk de bedoeling om de beleving vanuit een restaurant ín huis te halen. En dat gebeurt alleen als de kwaliteit en smaak op ons restaurantniveau ligt.”

Waar kunnen gasten bestellen?

Marieke: “We hebben in no-time een website gebouwd waarin alle informatie op een rij staat: www.bubblesandbitesbezorgt.nl. Op die website kunnen gasten de Bezorgpakketten bekijken, en – hopelijk – uiteindelijk bestellen.” Vanaf vandaag kan er al vooruit besteld worden, maandag 16 maart gaat de bezorgservice pas van start. En vanaf dat moment geldt: Bezorgpakketten die vóór 16.00 uur worden besteld én betaald, krijgen het dezelfde dag vóór 19.00 uur geleverd. Mits de voorraad strekt natuurlijk.

“Het zijn spannende tijden. Wij hopen dat we met Bubbles & Bites Bezorgt onze gasten voor een groot gedeelte kunnen blijven bedienen. De tijd zal het leren, maar wij blijven optimistisch.”, sluit Marieke af.

Check de website www.bubblesandbitesbezorgt.nl voor meer informatie.