Keukenhulp weekendbaan

Kom je uit (de buurt van) Roermond? Dan heb je vast al ooit gehoord van restaurant Bubbles & Bites! Een gezellig, lekker en sfeervol restaurant dat sinds januari 2019 wordt gerund door ons, Rick & Marieke. Ter uitbreiding van de keukenbridage, zijn we per direct op zoek naar een keukenhulp voor in de weekenden en vakanties. Lees deze vacature voor meer info, of solliciteer direct!  

vacature weekendhulp keuken

Aan de slag!

Dat is meteen ook hét motto bij restaurant Bubbles & Bites! Voordat we meer vertellen over de vacature, vind je het misschien wel fijn om wat meer over ons te weten te komen.

Wie zijn wij?
Wij zijn restaurant Bubbles & Bites: een gezellige zaak op de Bakkerstraat 26 in Roermond. We koken culinair, en hebben een Mediterraanse keuken met Oosterse invloeden. De gastbeleving staat bij ons voorop, maar de teambeleving is voor ons net zo belangrijk. Bij ons ben je geen nummertje, maar echt onderdeel van het team. Jouw mening en visie telt, en we geven je bij ons graag een podium om dat tot uiting te laten komen. We zijn er namelijk van overtuigd dat de kracht van onze zaak ook echt ín het team zit.

 

Vacature-Bubbles-Bites-Roermond

Wat zoeken we precies?
We groeien flink door, en willen daarom onze keukenbrigade uitbreiden. Om die reden zijn we per direct op zoek naar een keukenhulp die de keukenbrigade gaat helpen en ondersteunen. Daar hoef je overigens geen bergen ervaringen voor te hebben: we kunnen je alles leren. Zolang je enthousiast bent en houdt van aanpakken, zit je bij ons gebakken! *padum tsss*

Ben je:

  • gezellig in de omgang;
  • in staat om samen met een team te werken;
  • iemand die flink kan aanpakken, om daarna van een verdiend (alcoholvrij) pilsje of wijntje te genieten;
  • er klaar voor om op een leuke manier een hele goede bijbaan te hebben?

Dan zit je bij ons he-le-maal goed. Bij Bubbles & Bites staan we erom bekend een kweekvijver te zijn voor talent, dus maak je vooral geen zorgen als je nog niet mega veel ervaring hebt. Je krijgt bij ons een bovengemiddeld salaris, en de garantie dat je terecht gaat komen in een warm bad met een super leuk team.

Interesse?
Solliciteer dan direct door onderstaand formulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

15 + 1 =

TEAM-BUBBLES-BITES