Deze 4 restaurants in Roermond zijn open op maandag en dinsdag

Restaurants-open-maandag-dinsdag

Het weekend is natuurlijk een mega populair moment om lekker uiteten te gaan, en gelukkig heb je méér dan genoeg opties in Roermond om te dineren op vrijdag, zaterdag en zondag. Doordeweeks is dat soms een ander verhaal. Niet voor niks worden de maandag en dinsdag vaak het ‘horecaweekend’ genoemd: de dagen waarop horecaondernemers zélf vrij zijn. Terecht ook. Toch kan het daarom lastig zijn een restaurant te vinden wat geopend is op maandag en dinsdag. Om die reden geven we jou een handig lijstje met 4 horecazaken waar je ook aan het begin van de week terecht kunt. 

 1. Restaurant Bubbles & Bites – Bakkerstraat 26 Roermond
  We zetten onszelf maar even op nummer één, want waarom ook niet? Van maandag t/m zaterdag zijn we geopend voor diner vanaf 17.30 uur. Als je houdt van écht lekker eten en daarbij ook op zoek bent naar een bijzondere beleving, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nou een zakelijk overleg is, een teamuitje of gewoon een avondje bijkletsen met je beste vriendin: we’re here for you!
 2. Wieck Bar & Grill – Mariagardestraat 9 Roermond
  The best burgers in town: die vind je bij Wieck Bar & Grill. Je kunt er heerlijk eten voor een hele fijne prijs! Zin in een burger maar liever niet de deur uit? Dan kun je er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Wieck is van maandag t/m zondag geopend vanaf 17.00 uur, dus een prima plek om spontaan te gaan uiteten op een doordeweekse dag!
 3. Café de Kade – Roerkade 12 Roermond
  Ze noemen zichzelf het leukste eetcafé van Roermond, en dat kunnen we helemaal beamen! Café de Kade is een super fijne plek, gelegen aan de Roerkade. Een top plek om te borrelen in de zomer, waarbij je het team van Bubbles & Bites regelmatig zult tegenkomen in de late uurtjes. Je kunt er heerlijk eten, maar ook genieten van goede cocktails en speciaal bieren. Alleen op woensdagen gesloten, de rest van de week kun je er al terecht vanaf 12.00 uur.
 4. Mr. Sammi Bistro Bar – ECI 13 Roermond
  Op een super leuke locatie nét buiten het centrum vind je Mr. Sammi – Bistro Bar. Midden in een oude fabriek is hier een bruisende horecazaak te vinden, waar je terecht kunt voor lunch, borrel en diner. Mr. Sammi is 7 dagen in de week geopend vanaf 11.30 uur, en daarmee een perfecte plek voor een doordeweeks diner.  

Of dit álle restaurants zijn in Roermond die geopend zijn op maandag en dinsdag? Gelukkig niet! We hebben voor dit lijstje een selectie gemaakt van horecazaken die beide dagen geopend zijn, om jou zo zoek- en speurwerk te besparen. Voor een volledig overzicht kun je het beste Tripadvisor checken, en filteren op de dag waarop je graag zou willen uiteten.

Er gaat hoe dan ook wel iets voor je tussen zitten. Geniet, en hopelijk tot gauw!