Zelfstandig werkend kok

Kom je uit (de buurt van) Roermond? Dan heb je vast al ooit gehoord van restaurant Bubbles & Bites! Een gezellig, lekker en sfeervol restaurant dat sinds januari 2019 wordt gerund door Rick & Marieke. Ter uitbreiding van de keukenbridage, zijn ze per 1 augustus 2021 op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Lees deze vacature voor meer info, of solliciteer direct en stuur ons je cv!

 

vacature zelfstandig werkend kok

Aan de slag!

Dat is meteen ook hét motto bij restaurant Bubbles & Bites! Voordat we meer vertellen over de vacature, vind je het misschien wel fijn om wat meer over ons te weten te komen.

Wie zijn wij?
Wij zijn restaurant Bubbles & Bites: een gezellige zaak op de Bakkerstraat 26 in Roermond. We koken culinair, en hebben een Mediterraanse keuken met Oosterse invloeden. De gastbeleving staat bij ons voorop, maar de teambeleving is voor ons net zo belangrijk. Bij ons ben je geen nummertje, maar echt onderdeel van het team. Jouw mening en visie telt, en we geven je bij ons graag een podium om dat tot uiting te laten komen. We zijn er namelijk van overtuigd dat de kracht van onze zaak ook echt ín het team zit.

 

Vacature-Bubbles-Bites-Roermond

Wat zoeken we precies?
We zijn per 1 augustus 2021 (eerder in overleg) op zoek naar een zelfstandig werkend kok voor onze keukenbrigade. Het gaat om een fulltime functie, voor 4 óf 5 dagen in de week. Net wat je zelf fijner vindt. Wil jij niet alleen een aai over je bol, maar ook een marktconform salaris? Lees dan vooral even verder!

Je bent:

  • creatief, en houdt ervan om nieuwe smaken, recepten en gerechten te bedenken;
  • stressbestendig, en vindt het daarbij geen probleem om snel te kunnen werken en schakelen;
  • goed in samenwerken, en vindt het een uitdaging om leiding te geven en aan te sturen;
  • er klaar voor om een carrière op te bouwen op het gebied van horeca en ondernemerschap.

Een grote berg aan scholing en ervaring is een pré, maar absoluut geen vereiste. Bij Bubbles & Bites staan we er immers om bekend een kweekvijver voor talent te zijn, en we investeren graag onze tijd en energie in jou. Denk bijvoorbeeld aan interessante cursussen of workshops.

Wat kun je verwachten?
Bij Bubbles & Bites staan we bekend om de dynamiek en fijne energie binnen ons team. Je mag dus zéker verwachten dat je met open armen wordt ontvangen. Samen met Rick – onze chef kok – ben je verantwoordelijk voor de keuken: van inkoop tot aan de uitgifte van de gerechten. Je krijgt daarbij jouw eigen ‘domein’ in de keuken, en bent (afwisselend) verantwoordelijk voor de warme en koude keuken. Je geeft daarbij leiding aan de weekendhulpen in de keuken (die jou ook assisteren) en krijgt de volledige verantwoordelijkheid over de keuken als Rick afwezig is. Eens in de 7 á 8 weken wisselen we van menukaart, en zul je daarom brainstormen over nieuwe gerechten en bites. Onze openingsdagen zijn van woensdag t/m zondag, maar we laten het aan jou over of je liever 4 of 5 dagen per week werkt. Je krijgt sowieso een zondag per maand vrij, omdat er ook nog zoiets is als familie en een sociaal leven (en daar hebben we alle begrip voor).

Wat gaan wij je bieden?
Als je in dit fijne horecateam komt te werken, dan kunnen we jou op voorhand al een aantal dingen beloven:

  • Een hele fijne werksfeer binnen een jong en dynamisch team;
  • Een marktconform salaris en vakantiegeld, en dat nemen we serieus;
  • Scholing en cursus, indien je dat zou willen;
  • Een werkweek van 4 dagen, als dat bij je past;
  • Ruimte om verder ondernemerschap te ontwikkelen.

Enthousiast geworden? Dan willen we graag met je kennismaken! Stuur een korte motivatie + CV naar info@restaurantbubblesandbites.nl of loop even bij ons binnen! Heb je misschien nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Rick of Marieke via 0475 – 580 666.