Kerst 2022

Zoals het er nu naar uitziet, belooft het weer een geweldige kerst te worden. We hebben er met smart op gewacht om jullie weer helemaal in de watten te leggen met een heerlijk culinair kerstdiner! Lees hier wat de mogelijkheden zijn, en wacht niet te lang met het maken van een reservering.

EEN HEERLIJKE AVOND GENIETEN

Op Eerste en Tweede Kerstdag serveren wij een feestelijk kerstmenu voor al onze gasten. We kunnen niet wachten om – na 2 jaar – ein-de-lijk weer kerst te vieren ín het restaurant! De reserveringen lopen hard, wacht dus niet lang met reserveren.

Reserveer een tafel door te bellen 0475 – 580 666, te appen via 06 51 64 11 39 of mail ons: info@restaurantbubblesandbites.nl

Zijn er allergieën of dieetwensen? Geef het aan ons door bij de reservering, dan houden we er rekening mee!

Let op: we werken deze kerstdagen met een aanbetaling van €50,- per reservering (dus niet per persoon). Na het betalen van deze aanbetaling, is de reservering definitief. Het betaalde bedrag wordt uiteraard op de avond zelf van de rekening afgehaald. Mocht je onverhoopt de reservering afzeggen of wijzigen, dan kan dat t/m 18 december 2022 kosteloos.