0475-580666

Join our team!

“Team Bubbles & Bites: met een gemiddelde leeftijd van 21 jaar het jongste horecateam van Roermond. Alleen daarom al een hele leuke en dynamische plek om te werken. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers voor in de keuken of bediening. Toevallig hebben we momenteel een hele leuke vacature openstaan iedereen die op zoek is naar een bijbaan in de horeca. Lees je even mee?”

Marieke – gastvrouw restaurant Bubbles & Bites

Bijbaan in de horeca bij restaurant Bubbles & Bites in Roermond

Kom je uit (de buurt van) Roermond? Dan heb je vast al ooit gehoord van restaurant Bubbles & Bites! Een gezellig, lekker en sfeervol restaurant dat sinds januari 2019 wordt gerund door Rick & Marieke. Het complete team van Bubbles & Bites kent een gemiddelde leeftijd van 21 jaar, waardoor we het jongste horecateam van Roermond zijn. En het goede nieuws? Er komt een plekje vrij in de bediening!

Naar wie zijn we op zoek?

Laten we even vooropstellen: je hebt écht geen ervaring in de horeca nodig om bij ons te komen werken. Er staat namelijk een super leuk team voor je klaar die je alle kneepjes van het vak wilt leren. Neem wel het volgende even mee als je graag in ons team zou willen werken.

Je bent:

  • gemotiveerd en enthousiast;
  • bereid om de handen uit de mouwen te steken;
  • 16 jaar of ouder;
  • stressbestendig;
  • sociaalvaardig.

Daarnaast vind je het niet erg om regelmatig nieuwe bitesuit te proberen in de keuken, en vind je het gezellig om na werktijd nog even een drankje te doen met het team. Work hard, play hard.

Wat kun je verwachten?

Als medewerker in de bediening heb je eigenlijk maar één taak: ervoor zorgen dat gasten een fantastische avond beleven. Dat zit ‘m niet alleen maar in basic zaken zoals drankjes opnemen, menukaarten uitdelen en gerechten brengen. Juist door aandacht te besteden aan de details, maak je als gastheer of gastvrouw het verschil. Denk aan het aannemen van een jas, adviseren van bijpassende wijnen bij gerechten, een jarige gast in het zonnetje zetten of gewoon een praatje maken met een gast. 

Klinkt je dat nog te vaag? Lees dan hieronder hoe een typische werkdag bij Bubbles & Bites eruit kan zien:

Het is 18.05 als je het restaurant binnen komt lopen. De eerste gasten zitten al aan tafel, het belooft een drukke avond te worden. Gelukkig is er nog tijd voor een kopje koffie! Onder het genot van het zwarte goud krijg je een korte briefing over hoe de avond gaat verlopen: samen met je collega ben jij de hele avond verantwoordelijk voor een eigen ‘wijk’ in het restaurant. Mooi! Nog geen uur later zit jouw wijk al helemaal vol, +/- 25 gasten. Je neemt bij een paar tafels de drankjes op, deelt menukaarten uit en vangt op dat er een jarige aan tafel zit. Ha! Die ga je even mooi verrassen! Terwijl je bordjes en bestek uithaalt bij een tafel en alles naar de keuken brengt, geef je aan de koks door dat tafel 32 een vuurwerkje krijgt bij de desserts. Terwijl je terugloopt naar jouw wijk, zie je allemaal lege glazen op tafel staan. Op datzelfde moment zijn er 3 tafels klaar met eten en gaat het belletje in de keuken: er staan gerechten klaar! Je probeert op drie plekken tegelijk te zijn en rent de rest van de avond van hot naar her. Van de keuken, naar een tafel, naar de bar, naar de keuken en weer naar een tafel. Je neemt een drankje om even bij te komen, maar het belletje in de keuken gaat alweer. Dat zal het vuurwerkje wel zijn! Je brengt het spektakel naar de tafel, en iedereen begint spontaan ‘Lang zal ze leven’ te zingen. De jarige kan haar geluk niet op, en daar heb jij voor gezorgd! Nadat de laatste gasten het restaurant hebben verlaten en alle tafels weer zijn ingedekt voor de volgende avond, ga je even zitten aan de bar. Tijd voor een drankje! Jullie besluiten om met het hele team nog even de stad in te gaan. De perfecte afsluiter na een avond hard werken. Cheers!

Wat gaan wij je bieden?
Als je in het jongste horecateam van Roermond komt te werken, dan kunnen we jou op voorhand al een aantal dingen beloven:

  • Hele fijne werksfeer;
  • Marktconform salaris;
  • Ontwikkeling van je sociale skills en smaakpapillen (want er gaat geproefd worden);
  • Werktijden op vrijdagavond en/of zaterdagavond, en eventueel extra uren in schoolvakanties;
  • Een perfect te combineren bijbaan met school of studie. 

Sounds like a match? Dan willen we graag met je kennismaken! Stuur een korte motivatie + CV naar info@restaurantbubblesandbites.nl of loop even bij ons binnen.