Arrangementen

Zo bereid je jouw bezoek aan restaurant Bubbles & Bites (én de stad Roermond) optimaal voor!

groepsarrangementen

Een bruiloft, vrijgezellenfeest, jubileum, verjaardag óf andere feestelijke gelegenheid? Dan past een van onze arrangementen wellicht goed bij jouw gezelschap!

We hebben ook een á la carte kaart, en kunnen dit serveren tot een groepsgrootte van 12 personen. Bij 13 personen en meer serveren we alleen het Menu to Share.

Menukaart-Bubbels-Bites-Roermond

Arrangement 1

Menu to Share incl. 3 consumpties

Bij dit arrangement serveren we ons verrassingsmenu – het Menu to Share – inclusief luxe broodplank én frietjes. Daarbij zitten 3 consumpties per persoon inbegrepen: huiswijn, tapbier, frisdrank, koffie en thee.

Bij het Menu to Share kunnen we rekening houden met allergieën en dieetwensen, en is daardoor zeer geschikt voor grote gezelschappen.

De prijs voor dit arrangement is €51,50 p.p. 

Restaurant-Bubbles-Bites-In-Roermond-2021

arrangement 2

Menu to Share incl. 4 consumpties

Bij dit arrangement serveren we ons verrassingsmenu – het Menu to Share – inclusief luxe broodplank én frietjes. Daarbij zitten 4 consumpties per persoon inbegrepen: huiswijn, tapbier, frisdrank, koffie en thee.

Bij het Menu to Share kunnen we rekening houden met allergieën en dieetwensen, en is daardoor zeer geschikt voor grote gezelschappen.

De prijs voor dit arrangement is €54,50 p.p. 

overnachten

Een bezoek aan de stad Roermond – én een diner bij ons in het restaurant – is perfect te combineren met een bijzondere overnachting. Wij hebben een aantal parels voor je op een rij gezet: een bijzondere beleving gegarandeerd!

BB-Willem-II-Roermond

B&B Willem II in Roermond

Een warme en persoonlijke B&B, gerund door vader en dochter Ralph & Maud. Het huiselijke gevoel van een B&B combineren zij met de luxe van een hotel, en dat op een plek middenin de stad. Extra bijzonder: de grote stadstuin die bij de B&B hoort. Heerlijk om te zitten met een goede kop koffie of een glas rosé!

We hebben een heerlijk arrangement samengesteld met Ralph & Maud.

Kasteel-Baexem

Kasteel Baexem

Een héle bijzondere plek: kasteel Baexem! Ondernemerskoppel Stephan en Nadine werden in de zomer van 2020 verliefd op dit kasteel, kochten het linkergedeelte ervan en zijn aan het klussen geslagen. Het resultaat? Geweldige B&B kamers en een warme, gastvrije en bourgonische plek op 10 minuten rijden van Roermond.

Deze B&B is een ware beleving en een oase van rust. Een echte aanrader!

BB-N10-Roermond

B&B N10 in Roermond

In een Jugendstil pand middenin de stad vind je B&B N10. Een prachtige plek waar je tot rust komt en tegelijkertijd niet uitgekeken raakt. De eclectische stijl en unieke en kleurrijke combinaties zijn adembenemend, en de gastvrijheid van Christel & Carl maken dat je je gelijk thuis voelt. Genieten met een zachte ‘G’.

Deze sleep & experience is er eentje voor in de boeken. Zeer de moeite waard!

Contact

Get in touch!

Heb je misschien vragen of opmerkingen voordat je een reservering wilt maken? Geen probleem! Neem met ons contact op door te bellen of mailen, of vul het contactformulier hieronder in. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Psst… check altijd je ongewenste mail of spam als je van ons een e-mailtje verwacht.

5 + 14 =

Bubbles-Bites-Bakkerstraat-Roermond

Contact

Restaurant
Bubbles & Bites

Bakkerstraat 26
6041 JR, Roermond

Tel: +31 (0) 475 – 580 666
+31 (0)6 – 51 64 11 39

telefonisch bereikbaar van woensdag t/m zondag vanaf 13.00 uur.

Openingstijden

WOENSDAG & DONDERDAG
17:30 uur – 23.30 uur
telefonisch bereikbaar vanaf 13.00 uur

VRIJDAG T/M ZONDAG
17:30 uur – 23.30 uur
telefonisch bereikbaar vanaf 13.00 uur

onze keuken is geopend tot 21:30 uur

MAANDAG & DINSDAG
Gesloten.